Hartsema B&O Advies

Hartsema B&O Advies helpt werkgevers de kosten van ziek en arbeidsongeschikt personeel inzichtelijk te maken, te reduceren en te beheersen. Door naast de werkgever te gaan staan en de processen binnen een organisatie die met deze materie te maken hebben samen te ontrafelen kan worden gekeken welke ingrepen, financieringsmethodiek en subsidiemogelijkheden ertoe bij kunnen dragen dat maximale inzetbaarheid van het personeel kan worden behaald tegen de laagste kosten. Dit alles met inachtneming van een veilige en uitdagende werkomgeving voor allen.
Arthur Hartsema is afgestudeerd als Register Case en Care Manager (RCCM) en aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Register Casemanagers (RNVC). De RNVC staat voor registerberoeps-vereniging Nederlandse Vereniging voor Case- en Caremanagers. De RNVC beheert het beroepsregister en bewaakt of de leden voldoen aan de eisen die worden gesteld aan het gebruik van de titel RCCM. Tijdens periodieke bijeenkomsten worden toekomstige ontwikkelingen besproken alsmede vakkennis & vaardigheden uitgewisseld en getoetst.

Green Fox

billboard-GreenFox-3tb-300x100

Sociaal en Duurzaam

GreenFox maakt verlichting zuiniger. Dat doen wij onder andere met slimme TL en Led oplossingen. Zo kunnen bedrijven direct energie en geld besparen en CO2-uitstoot verminderen. Het renoveren van verlichting doen wij in samenwerking met ruim twintig sociale werkplaatsen in 25 gemeenten en dat aantal breidt zich nog uit. Door werk passend te maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt benutten wij hun specifieke kwaliteiten optimaal. Bij GreenFox geloven wij namelijk dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft. Een groeiend aantal opdrachtgevers kiest voor GreenFox: Amsterdam RAI, TNO, IBM, Rijksgebouwendienst, Cofely, ABN AMRO, Kunsthal, etc. Omdat wij efficiënte en innovatieve maatwerkoplossingen leveren op het gebied van verlichting.

SGA-Consultancy

SGA-consultancy1-e1357550622129

SGA-Consultancy voorziet werkgevers in de behoefte aan degelijke en vakbekwame professionals op basis van Werving & Selectie en/of detacheringen. Daarnaast bieden wij expertise op de gebieden van ziekteverzuim, re-integratie en juridische zaken. Uitgangspunt: “kijkend over de grenzen van de verschillende vakdisciplines en vanuit het belang van de ondernemer zoeken naar de beste oplossing voor de casus”.

Contact

Bezoek- en postadres
Pieter Brueghelstraat 3
2391 XG Hazerswoude-dorp

T +31 (0)70 369 98 75
E info@subsidiezorg.nl

Bedrijfsgegevens

KVK 58151087
SubsidieZorg is een handelsnaam
van Consultant de Ruiter

Iban NL82 RABO 0321 3453 20
t.n.v. Subsidiezorg

BTW NL001288604B54


Leveringsvoorwaarden
  • Abonnement & No Cure, No Pay
  • Loonsom gerelateerde fee
  • Declaratie na ontvangst gelden
  • Minimale inspanning voor u, toch maximaal rendement