Onze organisatie bestaat uit een select team van ervaren experts die hun sporen hebben verdiend op verschillende onderdelen van de Sociale Zekerheid. Deze expertise is opgebouwd door jarenlange ervaring binnen dit vakgebied.

Via verschillende samenwerkingsverbanden waren wij al sinds 2006 actief als ondersteunende partij bij de uitvoering van verschillende grote opdrachten en kunnen dus bogen op een lange ervaring op dit gebied.

Gezien de gerichte vraag uit de markt bieden wij deze ervaring nu aan onder de naam van SubsidieZorg b.v. Op deze manier kunnen wij u, zonder tussenschakel, direct bedienen op het gebied van Sociale Zekerheid en het op orde brengen van de loon gerelateerde administratieve processen.

Kernwaarden SubsidieZorg

Ondernemerschap, passie en samenwerken.
Ondernemerschap, passie en samenwerken zijn de kernwaarden die SubsidieZorg drijven en onderscheiden. Deze begrippen zijn niet zomaar gelanceerd, maar vormen het resultaat van een lange historie en heldere kijk op de toekomst. Bovendien vormen ze hét uitgangspunt voor het dagelijks handelen van onze medewerkers en voor het aangaan van relaties met onze klanten.

De klant staat centraal!

Betrokkenheid bij onze organisatie en onze klanten!

Eén team, één doel!

Contact

Bezoek- en postadres
Pieter Brueghelstraat 3
2391 XG Hazerswoude-dorp

T +31 (0)70 369 98 75
E info@subsidiezorg.nl

Bedrijfsgegevens

KVK 58151087
SubsidieZorg is een handelsnaam
van Consultant de Ruiter

Iban NL82 RABO 0321 3453 20
t.n.v. Subsidiezorg

BTW NL001288604B54


Leveringsvoorwaarden
  • Abonnement & No Cure, No Pay
  • Loonsom gerelateerde fee
  • Declaratie na ontvangst gelden
  • Minimale inspanning voor u, toch maximaal rendement